Синдикалната федерация на служителите в МВР (СФСМВР) настоява компетентните служби в

...
Синдикалната федерация на служителите в МВР (СФСМВР) настоява компетентните служби в
Коментари Харесай

Синдикатите в МВР искат проверки на зачестилите случаи на инциденти с пожарни коли

Синдикалната федерация на чиновниците в МВР (СФСМВР) упорства способените служби в Министерство на вътрешните работи и Главна дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " да създадат инспекция и разбор на аргументите, довели до четири случая за последните 18 месеца с пожарни коли от еднакъв модел. Това излиза наяве от отворено писмо изпратено до медиите.
 
Поводът за позицията е пътен случай от 17 август с пожарен автомобил, при който почина огнеборец, а други двама са ранени.

 
Синдикатът не приема версиите, че аргументите довели до произшествието са неприятните пътни условия и/или неточност на лидера. И желаят цялостно изясняване до каква степен този модел машини са пригодни за всевъзможни условия.
 
От СФСМВР искат инспекция кой е одобрил доставката на тези коли по Оперативна стратегия " Околна среда ", както и дали те дават отговор на заложените спецификации в публичната поръчка. Те упорстват да се направи техническа експертиза за държанието на колите в действителни пътни условия. Също и статистическа обработка на данните за потребление на този вид коли при горски пожари.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР